Home > Destinacije > Crna Gora

Nedeljni i dnevni yacht charter u Crnoj Gori – najam jedrilica i motornih jahti

Zbog lepe prirode i autentičnih primorskih gradova Crna Gora poslednjih godina postaje sve popularnija nautička destinacija.


Tokom plovidbe upoznaćete ovu obalu na potpuno nov i neočekivan način. Jedrenje u Crnoj Gori idealno je za porodice sa decom. Mali mornari mogu da uživaju u plovidbi koja nije previše naporna za njih a istraživanje uvala, ronjenje, skakanje sa broda i vožnja čamcem biće divni doživljaji koje će dugo pamtiti.

Ukoliko se već nalazite u Crnoj Gori i želite sebe da nagradite savršenim danom na vodi možemo vam obezbediti jedrilicu, gliser, manju motornu jahtu ili luksuznu motornu jahtu.

Ruta plovidbe, 7 dana:

Ukrcavanje: Bar

Bar – uvala Maljevik – Kraljičina plaža – Sveti Stefan - Budva 16 nm
Budva – Jaz – Bigova 8 nm
Bigova – Mirišta – Herceg Novi – 12 nm
Herceg Novi – Ostrvo cveća – Kotor 16 nm
Kotor – uvala Žanjice - uvala Oblatna (zaliv Trašte) – 18 nm
Oblatna – ostrvo Sveti Nikola – Čanj - Bar – 25 nm

Južno od Bara u prelepoj uvali za kupanje nalazi se mesto Kruče. Restoran na obali služi divlju ribu koja je uhvaćena tog dana.

Na Crnom rtu u uvali Maljevik i pored ostrvca Stari Ulcinj voda je prozirno čista i bistra. Ovde mogu da se zabave i ljubitelji podvodnog ribolova.

Zaliv Trašte ima puno lepih uvala za sidrenje. Nakon kupanja možete da uživate u sjajnoj večeri u restoranu na obali u mestu Bigova. Uvala Oblatna u istom zalivu poznata je po karipskoj boji vode, sigurna je za sidrenje pa tu može i da se prenoći.

Ako volite da pripremate morske plodove možete da svratite do mesta Krtole i kupite školjke po vrlo pristupačnoj ceni. Dok se večera kuva vi uživajte u kupanju pored ostrva Sveti Marko a potom u večeri pod vedrim nebom.


Kontakt

YachtingADRIA doo
tel: +381 11 3556 196
+381 63 692 287
+381 63 7769 525
+382 69 590 657
e-mail: office@yachtingadria.com
www.yachtingadria.com
skype: yachtingadria