Home > Prodaja jahti

PRODAJA JAHTI

Ukoliko želite da kupite novu ili polovnu jedrilicu ili motornu jahtu naši brokeri će vam pomoći da pronađete plovilo koje će najviše odgovarati vašim potrebama.

Nudimo:

  • usluge konsaltinga
  • osiguranje plovila
  • registraciju plovila
  • prevoz jahte u bilo koju marinu na Mediteranu
Zašto vam je potreban broker?

Kupovina broda je vrlo složena a velika ponuda dodatno komplikuje stvar i zbunjuje kupca. Kako da znate da li ste izabrali pravi brod za sebe, koliko će vas koštati njegovo održavanje, za kog proizvođača i koju seriju broda se treba odlučiti, koje su mane i vrline određene serije brodova istog proizvođača...
Ovo su samo neka od mnogih pitanja sa kojima se suočavaju budući vlasnici jahti.

Naravno da će vam svaki prodavac nuditi svoje plovilo kao najbolje ali samo uz pomoć profesionalnog i iskusnog brokera znaćete šta je najbolje za vas a ne za prodavca.

Vaš broker kao nezavisni savetnik radi u vašu korist i prikuplja ponude od mnogih prodavaca iz široke mreže svojih poslovnih kontakata. Ako ste se već odlučili na tako ozbiljnu investiciju kao što je kupovina jahte morate biti sigurni da za godinu ili dve nećete zažaliti zbog pogrešnog izbora.

Nakon što postanete zadovoljni vlasnik ostaćemo vam na raspolaganju za svaku pomoć ili savet.

Ako želite da prodate svoju jahtu možete nas kontaktirati i mi ćemo je uvrstiti u ponudu ukoliko smatramo da možemo da nađemo kupca. Za svaku detaljniju informaciju samo nas kontaktirajte.

Kontakt

YachtingADRIA doo
tel: +381 11 3556 196
+381 63 692 287
+381 63 7769 525
+382 69 590 657
e-mail: office@yachtingadria.com
www.yachtingadria.com
skype: yachtingadria