Home > Team Building

TEAM BUILDING


Jedrilice je moguće iznajmiti za organizaciju team buildinga za zaposlene u vašoj firmi ili za neformalni sastanak sa vašim poslovnim partnerima.

Programe pravimo posebno za svakog našeg klijenta i obično traju od dva do četiri dana a realizuju se u Crnoj Gori.

Moguće je angažovati samo jednu jedrilicu ili više njih u zavisnosti od broja učesnika. Gosti mogu da budu smešteni na jedrilicama sve vreme ili da uživaju u jedrenju preko dana a da ostatak vremena budu smešteni u nekom od hotela u blizini marine.

Ponosni smo što su naše usluge u više navrata koristili zaposleni iz kompanija Oracle Srbija, Informatika Montenegro, Hypo Alpe Adria Consulting, Pernod Ricard Srbija, ACO građevinski elementi doo, AstraZeneca, IBM Poland, Canon Russia i mnogi drugi.

Pošaljite nam upit i iznesite nam vaše želje kako bismo napravili ponudu koja u najvećoj meri odgovara vašoj kompaniji.

PRIMER PROGRAMA TEAM BUILDINGA NA JEDRILICAMA

Prvi dan:

Dolazak u Crnu Goru.
Organizovani prevoz mini kombijem do marine u Budvi. Ukrcavanje na jedrilice (jedrilicu) u prepodnevnim časovima. Koktel dobrodošlice. Jedrenje do uvale Kraljičina plaža. Večera u restoranu u Budvi. Noćenje u Budvi na jedrilicama ili u hotelu.

Drugi dan:

Doručak na jedrilicama. Plovidba do uvala Jaz ili Trsteno. Nakon kupanja, jedrenje do zaliva Trašte i organizovanje male timske regate u zalivu. Kasni ručak u restoranu na obali u Bigovi. Noćenje na jedrilicama u Bigovi.

Treći dan:

Kupanje u zalivu i doručak na jedrilicama. Jedrenje do uvala Žanjice ili Mirišta. Kupanje i odbojka na plaži. Obilazak Perasta i crkve na ostrvu Gospe od Škrpjela. Ručak u restoranu u mestu Ljuta. Jedrenje po zalivu i tesnacu Verige. Organizovanje male regate. Noćenje u Kotoru.

Četvrti dan:

Doručak na jedrilicama. Prevoz do aerodroma u Tivtu ili Podgorici. Avionski prevoz do Beograda.

Kontakt

YachtingADRIA doo
tel: +381 11 3556 196
+381 63 692 287
+381 63 7769 525
+382 69 590 657
e-mail: office@yachtingadria.com
www.yachtingadria.com
skype: yachtingadria